ca es en de

Setmana Santa i Pancaritat a Crestatx (Sa Pobla)

del 13 al 23 d'abril

setmana-santa-i-pancaritat-a-crestatx-sa-pobla

 

Cada any, Sa Pobla celebra amb passió la Setmana Santa.

 

Tal com destaca Biel Ferragut, alcalde de Sa Pobla, la Setmana Santa és una de les festivitats més viscudes al poble gràcies a les confraries de sa Pobla i al seu lliurament i dedicació perquè aquestes festes siguin una de les més belles i sentides de Mallorca.
 
 
També col·laboren en aquest esdeveniment comerciants i empreses del poble, entre molts altres.

Crestatx es torna omplir d'actes litúrgics amb la Setmana Santa de Sa Pobla 2019

 

Sa Pobla celebra la Setmana Santa entre el 13 i el 23 d'abril enguany. Tal com apunta el batle al programa d'enguany, Biel Ferragut, són dies de festes i de processons, que són el fruit de la suma dels esforços de molta de gent del poble: "En primer lloc de totes les confraries de sa Pobla, però també de moltes persones que ofereixen la seva dedicació perquè puguem gaudir d’una Setmana Santa lluïda".

 

Tradició, cultura, gastronomia i convivència són altres paraules clau de la Setmana Santa a Mallorca. Són dies que es viuen des de l'espiritualitat, una setmana farcida d’actes litúrgics i tradicions viscuts amb intensitat i, al mateix temps, ens donen una oportunitat per conèixer el nostre patrimoni i gaudir de la gastronomia típica d’aquestes dates, una tradició gastronòmica que passa de pares a fills i uneix famílies: la de cuinar robiols, panades i crespells.

 

"Són temps de convivència en què cadascú viu la Setmana Santa a la seva manera, però sovint amb fervor i intensitat, que desperten en els poblers i pobleres l’estimació més intensa cap als nostres orígens, com és Crestatx", clou el batle.

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí