ca es en de

Mostra de Cuina de Mallorca

del 12 de maig al 3 de juliol

mostra-cuina-mallorca

 

Neix la Mostra de Cuina de Mallorca, 8 rutes de restaurants per tota l'illa

 

La Mostra de Cuina de Mallorca és un projecte de Restauración Mallorca Caeb que consisteix en la confecció de varies rutes gastronòmiques per diverses zones de l’illa de Mallorca per promocionar el sector de la restauració i el consum de productes locals.

 

Cada ruta té una durada de 4 dies, entre dijous i diumenge, repartides entre els mesos de maig, juny i juliol de 2022

 

És una iniciativa que, tal com afirmen des de l'organització "esdevé per donar un impuls a un sector que necessita recuperar-se urgentment".

 

A la Mostra de Cuina de Mallorca hi participen tots els restaurants de l'illa que s'hagin unit a la iniciativa, en funció de la ruta a la qual pertanyen. Durant els quatre dies que dura la Mostra (de dijous a diumenge, entre maig i juliol), els restaurants participants oferiran menús especials per a l’ocasió:

 

 – Un ‘Menú Mostra’ (a un preu fix de 25€, IVA inclòs) que constarà d’un entrant, un plat principal, un postre i beguda.

 

– Un ‘Menú Gastronòmic’ (a preu i format lliure) consistent en plats basats en producte local.

 

 

 

El calendari de les rutes és el següent: 

 

  • RUTA PALMA: Formada per restaurants de la capital. Se celebrarà del 12 de maig al 15 de maig.

 

  • RUTA NORD: Formada per restaurants dels municipis de Pollença, Muro, Sa Pobla, Alcúdia i Santa Margalida. Se celebrarà del 19 de maig al 22 de maig.

 

  • RUTA SERRA SUD: Formada per restaurants dels municipis de Calvià, Andratx, Estellencs, Puigpunyent i Banyalbufar. Se celebrarà del 26 de maig al 29 de maig.

 

  • RUTA LLEVANT: Formada per restaurants dels municipis d’Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor. Se celebrarà del 2 de juny al 5 de juny.

  •  RUTA MIGJORN: Formada per restaurants dels municipis de Llucmajor, Campos, Ses Salines, Santanyí i Felanitx.  Se celebrarà del 9 de juny al 12 de juny

  •  RUTA SERRA NORD: Formada per resta

  • Restaurants dels municipis d’Escorca, Fornalutx, Sóller, Bunyola, Deià, Valldemossa i Esporles. Se celebrarà del 16 de juny al 19 de juny. 

 

 

 

  • RUTA RAIGUER: Formada per restaurants dels municipis d’Alaró, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Lloseta, Inca, Mancor de la Vall, Marratxí, Santa Maria del Camí y Selva. Se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol.

 

 

Consultau aquí les dates de les diferents rutes i restaurants participants!

 

Bon profit! 

 

 

 

   Més informació clicant aquí...

   Més informació sobre el municipi aquí